ŞANLIURFA / HALİLİYE - H. Sebiha Özlek Anadolu Lisesi

Ock

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER. TAKIMIMIZA  BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

Ock

H.Sebiha Özlek Lisesinde biyoloji dersleri görsele dayandırılarak daha verimli bir ders ortamı sağlanıyor.

AYT de biyoloji zor algısı yıkılıyor. H.Sebiha Özlekte biyoloji dersleri Biyoloji Öğretmeni Emine  KARAKAŞ

@ koc_ burada

KENT KONSEYİ BAŞKANI ŞAİR YAZAR İYİLİK GÖNÜLLÜSÜ ADİL SARAÇ VE

ŞANLIURFA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İNSANİ YARDIM PLATFORMU

BAŞKANI OSMAN GEREM TARAFINDAN OKULUMUZDA SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ.

KONUKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

KATILIM SAĞLAYAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

TOPLANTIYA KATILAMAYAN VELİLERİMİZ SINIF ÖĞRETMENLERİNDEN RANDEVU ALIP

ÖĞRENCİLERİ HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRLER.

Kas

ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN ÖĞLEN ARASI MİNİ KONSER DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ .

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIZ. İYİ Kİ VARSIN ÖĞRETMENİM.

Kas

Edebiyat öğretmenimiz Ömer Demir tarafindan  Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle hazırlanan oratoryo ve Atatürk'ün sevdiği şarkılar büyük bir coşkuyla sahnelendi.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ''Ya İstiklal Ya Ölüm'' parolası ile İstiklal Harbine yön vermiş, kahraman Türk milletinin gösterdiği azim ve kararlılıkla kazanılan büyük zafer, şanlı Türk tarihinde yerini almıştır. Aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarken, bizlere bırakmış olduğu mirası geleceğe taşıyarak yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmamız gerektiği bilinciyle çalışmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü,  çalışma ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla yâd ediyoruz.

Kas

OKULUMUZDA DÜZENLENEN AFET FARKINDALIK SEMİNERİ 9. SINIFLARIMIZIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

Ekm

Okulumuzdaki ağaçların bilimsel isimlerini öğreniyoruz sosyal etkinliği. Danışman öğretmenimiz Yunus DOĞAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında hazırlanan resim sergimizden kareler. Emeği geçen öğrencilerimize ve Görsel Sanatlar Dersi Öğretmenimiz Derya Çelen'e teşekkür ederiz.